DÜZCE / MERKEZ - Hafız Hasan Şen İmam Hatip Ortaokulu

18 Mart Şehitler Günü Şiir Yarışması

Düzce Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından“18 MART ŞEHİTLERGÜNÜ” etkinlikleri kapsamında Merkez İlçedeki tüm resmi ve özel ortaokul öğrencileri arasıŞİİR yarışmasıyapılacaktır.

Yarışma şartnamesi için tıklayınız. 18 Mart Şiir Yarismasi Şartnamesi.docx

28-02-2024

ŞİİRYARIŞMASIKATILIMKOŞULLARI

1-       Yarışma ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ arasında yapılacaktır.

2-        Eserlerin yazımı 2 (iki) sayfayı geçmeyecektir.

3-       Beyaz çizgisiz dosya kâğıdına (A4) elle, mürekkepli kalemle veya bilgisayar ortamında yazılacak, sayfaların arka yüzü kullanılmayacaktır.

4-       Yarışmaya katılacak öğrencilerin adı, soyadı, sınıfı, numarası, okulu ve ders öğretmenin bilgileri sayfanın arka yüzüne sol alt köşeye yazılacaktır. Ders öğretmeni yazıyı kontrol ederek imzalayacaktır.

5-       Alıntı olmayıp tamamen özgün eserlerin olmasına dikkat edilecektir (Bu konudaki sorumluluk tamamen öğretmene aittir.)

6-       Değerlendirmede temanın işlenişi, Türkçe ve dilbilgisi kurallarına uygunluk, konuya hâkimiyet, şiirin derinliği ve etkileyiciliği dikkate alınacaktır.

7-       Yarışmaya yollanan eserler iade edilmeyecek olup, eserlerin her türlü kullanım hakkı Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ait olacaktır.

8-       Yarışmaya katılanlar yukarıda belirtilen hususları kabul etmiş sayılır.

Yayın: 28.02.2024 - Güncelleme: 28.02.2024 21:48 - Görüntülenme: 49

Etiketler :