Hafız Hasan Şen İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://hafizhasanseniho.meb.k12.tr
Adres : Kalıcı Konutlar Bahçeşehir Güzelbahçe Mah. 55. Sk. No 30 Merkez/ DÜZCE
VİZYON : Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.Okulumuzda öğrencilerimizin özgür düşünceli, özgüveni yerinde, tutumlu, cömert, başarı endeksli, çalışmaları ve davranışlarıyla çevresindeki insanlara faydalı birer birey olmalarını sağlamak en önemli hedeflerimizdendir.
BAŞARILAR : 2023-2024 Dilimizin Zenginlikleri Projesi En İyi Afiş/Cümle Yarışması İl Birinciliği Elif DEMİRTAŞ 2023-2024 Dilimizin Zenginlikleri Projesi Hikaye Yazma Yarışması İl Birinciliği Fatıma Zehra KARAGÜL 2023-2024 Dilimizin Zenginlikleri Projesi Mesnevi Okumaları Resim Yarışması İl İkinciliği Zehra YILMAZ 2023-2024 Akıl ve Zeka Oyunları Yarışması Mangala Oyunu İl İkinciliği Esmanur BAKKALOĞLU

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Saatler : 09.00 - 15.10
Isınma : DOĞALGAZ
Servis : Köylerden gelen öğrencilerimiz devlet taşıması kapsamında ücretsiz taşınmaktadır. Diğer bölgelerden öğrencilerimiz özel servislerle veya belediye otobüsleri ile ulaşım sağlamaktadır.
Ulaşım : İl merkezinden düzenli olarak belediye otobüsleri mevcuttur.
Yerleşim Yeri : Güzelbahçe Mah. 55. Sok. No : 30 Bahçeşehir/MERKEZ/DÜZCE
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine uzaklık 7 km´dir.
Kontenjan Bilgileri : -
Taban-Tavan Puan Bilgileri : -