DÜZCE / MERKEZ - Hafız Hasan Şen İmam Hatip Ortaokulu

May

Arapça Şarkı Yarışmalarının il kategorisinde okulumuz 8 Mayıs 2024 tarihinde yapılan yarışmada il üçüncüsü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, Arapça Öğretmenimiz Yüksel KALKAN ve Müzik Öğretmenimiz Seda ORUÇ'a, destek veren yönetici, öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz anasınıfı öğrencileri trafik haftası kapsamında hazırlamış oldukları  trafik levhaları ile trafik eğitimi etkinliği yaptılar.

May

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri Konuralp'te bulunan Prusias Ad Hypium Antik Kentini ve Konuralp Müzesi'ni ziyaret ettiler. Görevlilerden bölge ile ilgili bilgi alan öğrenciler antik tiyatroyu da gezme fırsatı buldular.

May

Kastamonu'da düzenlenen Küçükler İller Arası Grekoromen güreş şampiyonasında 3. olan öğrencimiz Usame AYCİL'e okul müdürümüz Duygu ALPLER tarafından hediye verildi.

May

Okulumuzun 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı 8. sınıf mezunları 19 Mayıs 2024 Pazar günü okulumuzda Mezunlar Günü'nde buluşuyor. Saat 17:00'da başlayacak etkinliğe tüm öğrenci ve velilerimiz davetlidir.

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu Arapça Çocuk Şarkıları yarışmasında ön elemeyi geçen okul öğrencilerimiz Arapça Öğretmeni Yüksel KALKAN ve Müzik Öğretmeni Seda ORUÇ rehberliğinde  çalışmalarına devam ediyor.

Nis

Öğrencilerimizin 27 Nisan 2024 Cumartesi günü Eskişehir'e yapmış olduğu gezi tamamlandı.  Eskişehir’de Sazova Park'ta bulunan Bilim ve Kültür Parkı, bu park içinde bulunan Masal Şatosu, Hayvanat Bahçesi, Odunpazarı'nda Balmumu Müzesi, Kurşunlu Camii Külliyesi, Odun Pazarı gibi turistik yerleri gezen öğrenciler keşfetmenin verdiği mutlulukla hem eğlenmiş hem de öğrenmiş bir şekilde geziden döndüler.

Nis

Bayram programı konferans salonunda yapılan programın ardından okul bahçesinde yapılan etkinlik ve yarışmalarla coşkulu bir şekilde kutlandı.

Nis

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından siber suçların gerçekleşmeden engellenmesi, maddi ve manevi zararların en aza indirgenmesi, farkındalık ve bilinçlendirme faaliyetleri yapılması amacıyla oluşturulan SİBERAY programı çerçevesinde  okulumuzda bilgilendirme sunumu yapıldı.

Nis

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava hazırlık yapan öğrencilerin çalışmalarına destek olmak amacıyla hazırlanan yeni örnek soru ve çözümlü videoları yayımlandı.

Nis

Kastamonu'da düzenlenen Okul Sporları Türkiye Grup Güreş Şampiyonası'nda öğrencimiz Usame AYCİL şampiyonayı 3. olarak başarıyla tamamladı! Gururla kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz!

Nis

Okulumuzda İHH İnsani Yardım Vakfı öncülüğünde "İyilikte Yarışan Sınıflar" adıyla yetim kardeşlerimiz için biriktirilen kumbaralarımız açıldı. Bu ay 6/A sınıfa "En Cömert Sınıf" plaketimiz iyilik elçimize takdim edildi.

Nis

Okulumuzda her hafta "Çam Sakızı Çoban Armağanlı" ödüllü yarışmamız devam ediyor. Her hafta pazartesi günleri panoya asılan soruyu doğru cevaplayanlar arasından cuma günü bayrak töreninde yaptığımız kura ile kazananları belirliyoruz. Kadir Gecesi içerikli sorumuzun bu haftaki ödül kazananları 101 doğru cevaplayanların arasından 7-B sınıfından Mahmut Talha YESİRCİ, 7-A sınıfından Ahmet Salih GÜNEY, 7-C sınıfından Zeynep Tuana GÜLER oldu. YArışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Öğlen namazında öğrencilerimizle komşumuz Tevhid Camii'ndeydik. Cami imam hatibimiz Ali Tezel imametinde öğrencilerimizin müezzinliğinde namazımızı eda ettik. (4 Nisan 2024 Perşembe)

Nis

Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersimizde blok kodlama programları ile çalışmalarımız devam ediyor.