DÜZCE / MERKEZ - Hafız Hasan Şen İmam Hatip Ortaokulu

Okul Ortak Sınav Tarihleri

May

7. sınıflar için ortak sınav tarihi 28 ve 29 Mayıs olarak belirlendi.

May

Millî Eğitim Bakanlığınca ortaokul ve liselerde yapılacak 2. dönem 2. yazılı sınavlara yönelik örnek soru kitapçıkları yayımlandı.

Nis

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ara tatil dolayısıyla yayımladığı mesajda öğrencilerin "bir huzur atmosferi olan bayramı aileleri, arkadaşları ve yakın çevreleriyle en iyi şekilde değerlendirmelerini, bu kısa arayı ilgileri dâhilinde okuyarak, dinlenerek ve şehirlerini tanıyarak geçirmelerini" temenni etti.

Kıymetli Öğrencilerimiz,

Bayram tatiliyle birleşen bir haftalık ara dönem tatiliniz bugün başladı. Tatilde dinlenmeyi, eğlenmeyi ve hobilerinize vakit ayırmayı ihmal etmeyin. Kendinize ve gelişiminize zaman ayırırken sizlere yeni kapılar aralayabilecek farklı etkinliklere iştirak etmeyi, yaşadığınız bölgenin tarihî ve doğal güzellikleri ile de tanışmayı ihmal etmeyin.

Değerli Meslektaşlarım,

Yoğun bir çalışma zamanını geride bırakırken eğitim öğretim sürecindeki en etkin gücümüz sizlersiniz. Yolumuza ışık tutan fikirlerinizle, özverili çalışmalarınız ve gayretlerinizle ilerliyor, daha da güçleniyoruz.

İyi tatiller!

İyi Bayramlar!

Nis

Hazırlanan etkinlik kitabı, 6-14 Nisan tarihlerini kapsayan ara tatilde, çocukların okul ile ev arasındaki devamlılığı destekleyerek bilgi, beceri ve tutumların kalıcılığının sağlanması için tamamı özgün etkinliklerden oluşuyor. Ortaokul öğrencileri için hazırlanan "7'den 70'e Ara Tatil Etkinlik Kitabı"nda ise derslere yönelik etkinliklere yer verildi, deneyler hazırlandı, milli ve manevi değerler gözetildi.

Mrt

TÜBİTAK tarafından yürütülen Bilim Olimpiyatları Programı başvuruları 29 Nisan 2024 tarihine kadar devam edecektir. Başvuru yapmak isteyen öğretmen ve öğrencilerimiz https://bilimolimpiyatlari.tubitak.gov.tr/tr adresinden detaylı bilgilere ulaşabilir."

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca ortaokul ve liselerde yapılacak 2. dönem 1. yazılı sınavlara yönelik örnek soru kitapçıkları yayımlandı.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.

Şbt

2. dönem yapılacak ortak sınavların tarihleri ve konu dağılım tabloları yayımlandı.

Şbt

Düzce Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından“18 MART ŞEHİTLERGÜNÜ” etkinlikleri kapsamında Merkez İlçedeki tüm resmi ve özel ortaokul öğrencileri arasıŞİİR yarışmasıyapılacaktır.

Şbt

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı 104. Yıl Dönümü Kutlama Törenleri Kapsamında

Resmî İlkokullar Arası Resim;

Resmî Ortaokul Ve İmam Hatip Ortaokulları Arasında Düzenlenecek Olan

Resim, Şiir Ve Kompozisyon Yarışması Şartnamesi

Öğrencilerimiz İçin Yarışma Duyuruları

pi günü (Okul içi)